Alhamdulillah, rezeki...


Alhamdulillah, nak dekat sebulan join contest kat fb. Dapat la jugak habuannya. Hehe. Rezeki kata orang. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa yang tahu kan. Hikhik. Ok, entry kali ni Cik Hijau saje je nak share ngan korang antara hadiah contest yang Cik Hijau dapat. Heee. Jenjenjeng.........

Produk dari CM Cure..Ubat resdung



Hamper dari Fereena Beauty Care




 Dress dari Luffya Mayalisa/Airisya Luffya

Opsssssssssss......

Hari ni (10/3/14) nama Cik Hijau naik lagi kat Fareena. Alhamdulillah

2 hadiah lagi, takde gambar pulak. Satu tu voucher 20% dari Hijabers Inc Couture dan satu lagi agar-agar kering dari Marshmallow & Jajan Borong. Yang agar-agar kering ni tak sampai lagi. Cik Hijau tengah tunggu. Nyum2, sedapnye agar-agar kering. Alhamdulillah, rezeki kita semua Allah dah tetapkan cuma dalam bentuk yang berbeza-beza. Ok, kalau sape2 yang nak join contest2 ni semua, join la erk. Tak perlu keluar duit pun. Just LIKE, SHARE & WIN !!. Kalau ada rezeki tak kemana pun dik. K la, penat pulak berpokpetpokpet ni. Haha. Kbai. Muahhh






::..Terima Kasih..::

5 comments :

  1. Replies
    1. Alhamdulillah..Thanks dear ;)

      Delete
  2. tahniah.. murah rezeki..
    p.s: salam kenal.. singgah da follow di sini.. :D

    ReplyDelete
  3. Wah...tahniah...best nya hadiah2 awesome tu....

    ReplyDelete
  4. banyaknya hadiah.. tahniah kak. rezeki Allah. :D

    ReplyDelete