MUSLIM NIAGA : Platform Dropship Produk Islamik No.1 malaysia

 MUSLIM NIAGA


Seperti yang kita semua sedia maklum, berniaga itu merupakan salah satu SUNNAH Rasulullah S.A.W. Sejarah Islam telah menceritakan bahawasanya, setelah datuk kepada Rasulullah S.A.W (Abdul Mutalib) meninggal dunia, Baginda telah diasuh oleh bapa saudaranya iaitu Abu Talib A.S. Di rumah Abu Talib A.S itulah Baginda dididik. Baginda membantu Abu Talib A.S menguruskan perniagaannya. Baginda pernah pergi berniaga ke Syam ketika umur baginda 12 tahun. Salah satu dari usaha Baginda yang terpenting sebelum Baginda diutuskan menjadi Rasul adalah berniaga ke Syam dengan membawa barang-barang perniagaan Khadijah Binti Khuwalid dengan ditemani oleh sahaya Khadijah yang bernama Maisarah. Perniagaan tersebut telah menghasilkan untung yang lumayan dan menyebabkan adanya pertalian antara Baginda Rasulullah S.A.W dan Khadijah. Dan akhirnya mereka berkahwin ketika umur Baginda 25 tahun dan Khadijah berumur 40 tahun.

Di zaman yang serba moden ini terdapat banyak peluang perniagaan yang ditawarkan. Namun, sebagai umat Islam kita haruslah bijak untuk memilih platform perniagaan yang betul dan berlandaskan Islam. Antara perniagaan yang menitikberatkan produk Islamik adalah MUSLIM NIAGA.
MUSLIM NIAGA adalah salah satu Platform Dropship Produk Islamik No.1 Malaysia, di mana ianya sudah mula beroperasi sejak Oktober 2011, iaitu sudah menjangkau kira-kira 2 tahun. Dan selama ianya beroperasi, hasil jualan produk MUSLIM NIAGA dianggarkan telah melebihi RM 600k. Dan ianya satu tahap pencapaian yang amat membanggakan. Antara produk yang terlaris adalah jam tawaf hijrah, tudung/shawl, gajet dan banyak lagi.Apa itu Dropship ?

Dropship adalah teknik pembekalan barangan terpilih dimana sebagai penjual tidak diperlukan untuk menyimpan stok . Bila adanya tempahan produk atau pembelian dari pelanggan, dari proses pembungkusan hingalah ke proses penghantaran ke depan pintu rumah pelanggan akan dilakukan oleh pembekal. MUSLIM NIAGAPERKHIDMATAN


Sebaik sahaja anda mendaftarkan diri sebagai agen dropship MUSLIM NIAGA, perkhidmatan yang disediakan adalah :

1) Menyediakan website kedai 

 Setiap rakan niaga akan dilengkapi dengan sati kedai online sendiri. Ianya sudah dilengkapi dengan 300+ produk serta borang tempahan, sistem bayaran dan juga blog.


2) Sistem invois dan tempahan 

Ianya memudahkan pengedar dan pembekal menguruskan tempahan terkini yang mana emel notifikasi akan dihantar kepada pembeli, pengedar dan pembekal untuk memberitahu status invois.


3) Data pengguna & rekod tempahan 

Pihak MUSLIM NIAGA membenarkan anda mengakses ke maklumat pelanggan anda supaya anda dapat menghubungi mereka.


4) Tidak perlu simpan stok 

Anda tidak perlu menyimpan stok tetapi masih bolah membeli dengan harga borong. Segala maklumat keuntungan bagi setiap produk akan dopaparkan dalam kedai online anda.


5) Domain & hosting 

Segala keselamatan web anda akan dikendalikan sendiri oleh pihak MUSLIM NIAGA.


6) Bantuan & sokongan 

 Pihak MUSLIM NIAGA akan sentiasa membantu dan menyokong perniagaan anda dengan berinteraksi di dalam Group Facebook. Jadi segala permasalahan boleh diajukan di dalan group berkenaan.PAKEJ

Pakej yang ditawarkan oleh MUSLIM NIAGA adalah :

1) Asas : RM 450 (Pendaftaran 3 bulan aktif)

2) Pro : RM 670 (Pndaftaran 7 bulan aktif)

3) Premium : RM 880 (Pendaftaran 13 bulan aktif)


Antara kedai-kedai online yang berdaftar di bawah MUSLIM NIAGA adalah :Berikut adalah testimoni-testimoni daripada orang awam yang telah menjadi ahli dropship MUSLIM NIAGA.

Cara mendaftar adalah seperti di bawah:

1) Pilih pakej dan harga - Pilih pakej mengikut kemampuan anda

2) Lakukan pembayaran - Lakukan pembayaran mengikut harga pakej yang anda pilih

3) Pilih nama domain kedai online anda - Beri maklum balas berkenaan dengan kedai online anda


 MUSLIM NIAGA

Jadi, anda tunggu apa lagi ?? 
Klik banner untuk DAFTAR


HUBUNGI :

Fanpage : MUSLIM NIAGA
Twitter : @mndropship

Alamat pejabat :
No.32-3B
Sunwaymas Commercial Center
Jln PJU 1/3B
47301, Petaling Jaya
Selangor, Malaysia

No. Pejabat :
011-14260161

Waktu Pejabat :
9.30am - 5.00pm

"Support diteruskan, Pengedar diutamakan"
"Pabila peniaga Islam bersatu"


 Contest seo MUSLIM NIAGA
Contest SEO MUSLIM NIAGA ini dianjurkan oleh :


dan ditaja oleh
::..Terima Kasih..::

No comments :

Post a Comment