1st GIVEAWAY BY DIANARASHID.COM


Haiii semua. Dah lama rasanya Cik Hijau tak join GA kat blog ni. Maklum laa, FB ada masalah sikit. Tak boleh like fb orang dan tak boleh komen. Hihi. Ok, malas nak taip pepanjang. Hari ni Cik Hijau rajin pulak nak join GA dari blog DIANARASHID.COM. Hihi. Hadiahnya macam best je. Huhu. Ok, sesiapa yang tak join lagi jom la join sekali. Tarikh tamat 1 Mei ni. Sempat lagi. Sesiapa nak join klik la banner kat bawah ni yoo. Kbaii 


 GA by DIANA RASHID



::..Terima Kasih..::

6 comments :

  1. Replies
    1. InsyaAllah...terima kasih ^_^

      Delete
  2. Goodluck ! Saya pun join :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html

    ReplyDelete


  3. Hai , salam perkenalan. Jom join. . goodluck taw. #PrayForSelf

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor.html (23 April 2014)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum

    sy dtg dr segmen yg sama
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html

    ReplyDelete
  5. salam .. saya dr segmen yg sma .. gud luck k ! ^^ http://lovehim30.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html

    ReplyDelete