Giveaway T.shirt by Tengkubutang

Haiiii. Dah lama tak update blog. Untuk pertama kalinya kita nak join contest kat blog ni. Sebelum ni join kat fb je. Mane la tau ada rezeki kat sini ke. Hehe.


 Giveaway



Yeahh, ini dia. First contest yang kita join kat blog ni, daripada kakak tengkubutang. Harap2 ada la rezeki kita kat sini. Hehe. Sebenarnya Giveaway ni dibuat bersempena dengan birthday kakak tengkubutang, 28 Februari ni (Esok). HAPPY BIRTHDAY kakak Tengkubutang. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Ameen. Jom join ramai2

::..Terima Kasih..::

1 comment :

  1. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)

    ReplyDelete